marți, 22 martie 2011

Obosit..

               Ma simt atat de obosit si lipsit de vlaga.. Satul, of atat de satul de toate si de tot..Satul sa gust din aceeasi tigare amara iar si iar la nesfarsit, masca a vietii de inger imperfect pictata anevoios cu un negru incins de sictirul mizerabil al lumii ``fabuloase`` ce ne inconjoara! Scarbit pana peste cap de atata barfa si rautate pe care oricat de tare m-as chinui sa le inteleg nu pot nici cum.. Si cred, defapt nu nu cred sunt absolut sigur ca nu mai exista absolut nimic ce ma poate impresiona in lumea asta atat de ``magnifica``!
               Viata este o mare curva si noi suntem niste simpli actori fara de talent grabiti in fiecare zi sa ne autodepasim si sa atingem ego-ul suprem dar nereusind, evident, picam in tristul adevar ce ne inconjoara! N-ai nici o sansa sa supravietuiesti daca esti bun printre spinii ce te invaluie cu un parfum ametitor insa pervers de veninos ce nu cauta altceva decat sa iti suga si ultima farama de energie! Cel mai bine e sa fi mistic cu peroanele care merita cu adevarat si fiara cu restul! Visez poate la o viata mai buna..la o viata roz plina de trandafiri aurii! Sau macar poate.. sa evadez intr-un loc pustiu unde natura zburda libera si omul nu a pasit pe iarba grasa, frageda si virgina si sa imi inund plamanii cu aer proaspat si dulce.. Insa cuvintele ``a visa`` sau ``poate`` sunt periculoase.. Periculoase in ideea ca nu sunt decat niste pure stereotipuri ce ascund, in spatele lor frumos, durul cuvant NICIODATA!

[Insa gasesc inca puterea sa zambesc! Sunt foarte puternic insa azi, ma gasesc putin obosit.. Multumesc persoanelor cu adevarat importante din viatza mea!]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu