duminică, 3 aprilie 2011

Danseaza in culorile curcubeului..

          Te-am vazut ieri seara.. Erai la fel de minunata si pastelata la fel cum te stiam.. Am simtit din nou aura ta magica pictata cu fericire si multa..of da multa voie buna! Mi-ai transmis raze colorate de o pasiune frumos si gingas parfumata! Mi-ai trezit amintiri cusute cu o magie cristalina, amintiri cababile sa lumineze si cele mai launtrice si intunecate ganduri din negura macabrului.. Of ce perioada.. Cand radeam ca niste copii ori pierdeam vremea cu totii la povesti cum numai noi stiam! Cum imparteam si ultima dulce tigara in taina legaturii noastre puternice ce ne lega!
          Cineva mi-a spus niste vorbe de artar azi.. Persoana ce ma inspirat sa scriu aceste randuri.. A zis asa: `` Uita de elementele rele din trecut, priveste cu speranta in viitor, gusta cu toata viata din prezent si cel mai important invata sa ierti pentru ca nimeni nu e perfect si este cel mai mistic gest pe care il poti face!``.. Eu v-am iertat.. Insa oare voi sunteti capabili sa ma iertati si sa treceti peste toate momentele ce au pus capat frumoasei noastre prietenii? Privesc la magicul cer luminat de puterea eterna a stelelor si a lunii! Strig cu putere in speranta ca cineva ma va auzii si imi va calauzii enigma cu un dulce sau amar raspuns..
          Probabil toate s-au intamplat cu un scop.. Si toate evenimentele au creat azi niste oameni foarte puternici din toate punctele de vedere.. Cineva mi te-a scos in cale aseara.. Timid si rusinat am avut totusi curajul sa iti adresez cateva cuvinte si sa te strang tare in bratze.. Mi-a fost foarte dor de tine.. Si iti multumesc de caldura si dragostea pe care am simtit-o! A fost frumos.. Si daca a fost numai un simplu moment, tot am sa il pretuiesc pentru todeauna petala fina si calda de trandafir ce mi-a mangaiat suav existenta! Mi-a fost dor de tine..

[Toate cele bune si un simplu te iubesc.. Si nu te-am uitat.. Ai castigat un loc in inima mea si vei ramane etern acolo..]

2 comentarii:

  1. Sincer...Nu ma asteptam sa-mi scri aceste cuvinte ,aceste simtiri. Si da, eu te-am iertat, sufletul meu te-a iertat de dragul amintirilor placute, de dragul iesirilor noastre nebune, de dragul bucuriilor si tristetilor...De dragul tau, al noastru. Si eu tin la tine si am simtit cum tremurai in bratele mele , dar m-am bucurat ca te-am vazut chiar daca nu a fost lung momentul, dar suficient sa te faca sa zburzi. Pe curand , si sa nu uiti ca si tu ai un loc in inima mea !

    RăspundețiȘtergere