luni, 23 mai 2011

Ingelash dulce..:x



         
          Este trecut de ora 00.. Asadar a venit aceea zi dulce! Sunt foarte fericit si doresc sa imortalizez acest moment aici, pentru ca, acum un an, pe data de 23 mai sa infaptuit o minune! Dumnezeu a coborat din norii pufosi de lapte dulce un ingeras pur si gingas.. M-ai cucerit din prima clipa in care te-am tinut timid in brate! LA multi ani magie cristalina ce aduci intodeauna fericire si voie buna in jurul tau precum niste fluturi ce danseaza in jocul lor aurit la sosirea dulcei primaveri!
           Azi implinesti primul tau anisor in lumea pe care o descoperi incetul cu incetul indrumat de dragostea si atentia speciala pe care ai tai grijulii parinti ti-o ofera! Prin ochii tai pot zbura si dansa liber, esti imbracat de o gingasie si o inocenta inegalabila ce intrece si cea mai stralucitoare stea a universului infinit! Dragostea mea mica, raza mea calda de soare..
           Unchiul tau iti doreste un viitor pictat cu cristale suave de aur si presarat cu petale fine de casmir ale unui dulce trandafir! Esti mai dulce decat cea mai gustoasa si zaharoasa prajiturica ce exista pe acest pamant! Of cat de frumos esti.. Ochii tai ca 2 perle albastre culese din cea mai pura apa, nasucul tau micut si dulce, barbia ta atent sculptata in cel mai mic detaliu, buzisoarele tale creionate intr-o perfectiune greu de atins impletesc un chip superb parca desprins din basme! Zambetul tau cald imi imoaie sufletul, gungurul tau cristalin imi gadila suav auzul iar in momentul in care imi strangi degetul cu a ta gingasa manutza simt ca urc in paradis!
          Unchiul tau te iubeste si iti va fi mereu alaturi! Ingerashii sa iti calauzeasca si sa iti vegheze visele! Te ador si te iubesc mult soarek mik si scump! LA MULTI MULTI ANI!!!!!


Un comentariu:

  1. sa ne traiesti nepotzel mic si scump>:D< unchii tai vor fii alaturi de tine...kiar dak nu indeaproape:P gandurile noastre zboara catre tine si te iumbim mult mult :X:X:X

    RăspundețiȘtergere